Algemene voorwaarden CityTour 's-Hertogenbosch Stichting

Algemeen

Met het plaatsen van een aanvraag/optie, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Als je telefonisch of via de e-mail een aanvraag doet, krijg je hierover van ons de bevestiging per e-mail. Mocht je deze niet binnen 3 dagen ontvangen dan kun je contact met ons opnemen per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-24 944 682. Een aanvraag is pas definitief als CityTours ’s-Hertogenbosch Stichting een factuur/bevestiging aan je heeft verzonden.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand indien wij per mail/telefonisch een bericht sturen naar de organisator. De dag van ontvangst van de mail / telefonische opdracht geldt als de dag van totstandkoming van de overeenkomst. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te antwoorden. Mocht je binnen een paar dagen niks hebben gehoord via mail of telefonisch, neem dan opnieuw contact met ons op.

Wijziging overeenkomst

Wijziging van de rondleiding of arrangement is meestal mogelijk. Wij proberen altijd mee te denken aan een passende oplossing. Mochten wij reeds kosten gemaakt hebben en je wilt binnen 10 dagen voor de aanvang van de rondrit of arrangement annuleren of wijzigen, brengen wij de gemaakte kosten in rekening.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de rondleiding of arrangement is op eigen risico. Uiteraard verzorgen wij alles zo veilig mogelijk.
Mocht een rondleiding of arrangement door onvoorziene omstandigheden geen doorgang kunnen vinden of voortijdig afgebroken moeten worden, vergoeden wij ten hoogste de afgesproken prijs conform de bevestiging.

Betaling

Conform de voorwaarden zoals vermeld op de factuur/bevestiging.

Klachten

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je ons daarover mailen en zullen wij ons best doen om samen met jou tot een passende oplossing te komen.
Mocht je tips hebben ter verbetering van onze service, dan horen we dat ook graag!